Megújult a BULÁKE szolgáltató irodája

0
18
5416.jpg

Nem ismeretlen dolog, hogy a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete folyamatosan képes valamit frissíteni, újítani. Tesszük ezt azért, hogy munkánk és ezzel együtt szolgáltatásaink még jobbak, színvonalasabbak és hatékonyabbak legyenek – írják szerzőink, az egyesület masszőrcsapatának a vezetője és alelnöke.  

A budaörsi lakótelepen, a Patkó utca 7. alatt működő BGS (Budaörsi Gyógymasszázs Stúdió) és az egyesületet kiszolgáló irodánkban megforduló vendégek még komfortosabb és színvonalasabb ellátásáért és zavartalanabb működéséért úgy határoztunk, hogy a belső teret kissé átalakítjuk.

Fontos szempont volt, hogy az egy helyen működő szolgáltatás és a szervezeti munka ne zavarja egymást, valamint mindkettő színvonala megfeleljen mindenki elvárásának. A harminc munkavállalónk zökkenőmentes munkája gyakran nem volt egyszerű, mert nemcsak arra kellett odafigyelni, hogy az elvégzendő napi munka meglegyen, hanem arra is, hogy közben a masszázst élvező vendégek kezelése zavartalan legyen. Ezért az eddig középen lévő nagytermünket felosztottuk, valamint optimalizáltuk és modernizáltuk a fűtési és az elektronikai rendszert is. A kedvező munkafeltételek miatt kialakítottunk még egy irodahelyiséget, létrehoztuk a már szintén nagyon keresett talpreflexológia saját helyiségét és még szebbé tettük az irodát festéssel.  Az új helyiségekhez átszerkesztettük az ablakokat, valamint a más elosztások okán kicseréltük a régi világítást és a munkaállomásokhoz tartozó hálózatokat is. Ezzel a lépéssel megalapoztuk, hogy a munkánk még dinamikusabb legyen és a kollégák – még ha elosztva és forgórendszerben is - jobb feltételek mellett biztosíthassák munkájukkal mind a tagság, az érintettek és a vendégek ellátását.

Köszönjük a vendégek türelmét és mindazok munkáját, akik ebben segítségünkre voltak!

Kertész Ferenc építési vállalkozó és a munkatársai a szakmunkások közvetítéséért nem számoltak fel külön díjat, és mint vezető, odafigyelt, hogy az anyagköltség ne legyen túl magas. Annak ellenére, hogy eredetileg másik vállalkozóra vártunk, aki nem érkezett meg, ők mégis elvállalták a soron kívüli munkát. A gipszkartonos munkákat Kozmer Tibor György és csapata végezte. A fűtésért Utasi Péter egyik vendégünk kezeskedett, szaktanácsadástól a beszerzésen át a kiépítésig. Mivel más lett a belső elosztás és fontos, hogy a működés költséghatékony és optimális legyen, ezért az új irodaszobában, mind a három kezelőhelyiségben és a recepción az új radiátor is szabályozható lett. Támogatásként ő szintén alacsony anyagárral és kedvező munkadíjjal számolt. Dörfinger Gábortól, aki a villanyszerelést végezte (teljes iroda átvezetékezése, új kapcsolók és konnektorok felhelyezése, az iroda teljeségében mindenhol LED technológiára való átcserélés; új kapcsolótábla kiépítése; külön áramkörök kiépítése) munkadíjkedvezményt kaptunk segítségnek. Külön köszönet a nagyfokú rugalmasságáért. A Legrand Magyarország Zrt.-től támogatásként új, esztétikus, villanykapcsolót és konnektorokat kaptunk, így elektromos hálózatunk jó minőségű termékekkel. Másik komoly támogatónk a GCG Go Capital  Gmba.volt. Szakemberük ingyenesen felmérte milyen speciális fény technikára van szükségünk és nagyon kedvező áron kaptuk meg az iroda teljes világítását. Egész irodánk LED technológiával lett ellátva, ami energiahatékonyság és környezetvédelmi szempontból is nagyon jelentős lépés volt. Köszönet Pete Tamásnak és kollégájának a kedvezményekért. A lakatos munkáért Pálinkás Ferencet illeti dicséret, aki munkadíj nélkül, csak anyagköltséget számolt fel. Az ablakok üvegezését az egyesületet támogatva a Budaváry és Fia Kft. végezte, amit szintén köszönünk. Festést és tapétázást  Gruber István és munkatársai csinálták, aki a glettelés, hibajavítások, festés, mázolás, dekoráció, csempézés és több- kisebb nagyobb munkákat végeztek el. Önkéntes munkájuk mellett csak anyagdíjat számoltak fel. Gruber Istvánt dicséri a megújult helyiségek dizájnja is.

Valamint nem utolsósorban mindazon kollégák és segítő ismerősök munkáját is köszönjük, akik hétvégén, vagy éppen a pihenés helyett (akár negyven fokban is) bent voltak és pakoltak, takarítottak, segítették a szakemberek munkáját.

 

Tóth Titusz Nándor

masszőr csoportvezető

 és Jenei András

alelnök

 

5416.jpg