Ingyenes fogszabályozási konzultáció

0
31
7451.jpg

Édesanyaként én is úgy tudtam, hogy 15 éves kor körül kell elvinnem a gyermekemet fogszabályozásra. Öntől azt hallottam, ez nem egészen így van…

A fogszabályozáshoz soha nincs késő, vannak azonban olyan eltérések, amelyeket 10-12 évesen lehet a leghatékonyabban kezelni annak érdekében, hogy meg tudjuk előzni a problémákat. A serdülőkori hirtelen növekedés időszakában az állkapocs is nő, és egy kivehető fogszabályozó készülékkel ez a folyamat hatékonyan irányítható. Magyarországon az egyik leggyakoribb fogazati eltérés, hogy a teljes alsó fogív hátrébb helyezkedik el a kelleténél, illetve mélyen, akár a szájpadba harap. Ebben a korban sokkal egyszerűbben kezelhetjük  ezt a prolémát, amelyet később már csak foghúzással vagy műtéttel lehet megoldani.

 

És ha lecsúsztunk erről az ideális időpontról?

Ekkor is érdemes eljönni egy konzultációra, hiszen ma már számos korszerű eljárás létezik, amelyek tíz évvel ezelőtt még nem voltak elérhetőek, és kiválasztjuk a legmegfelelőbbet.

 

Milyen következményei lehetnek, ha nem szabályozzák a gyerek fogát és például az említett hátraharapás áll fenn?

Előnytelenebb lesz az arcprofilja, de ami nagyobb baj, hogy hosszú távon állkapocs ízületi problémák - fájdalom, kattogás - alakulhatnak ki. Torlódott fogazattal a fogszuvasodásnak és a fogágy betegségeknek is nagyobb az esélye.

 

Mennyibe kerül egy kezelés?

A Budaörsi Napló olvasói számára felajánlunk egy ingyenes konzultációt! Bátran jöjjenek el a szülők a gyermekekkel és tegyék fel személyesen a kérdéseiket, majd a hallottak alapján dönthetnek arról, hogy szeretnének-e fogszabályozást, amennyiben az javasolt. Ha igen, mintegy 180 000 forint a kivehető fogszabályozó készülékes kezelés teljes költsége, amit részletekben is lehet fizetni. Annyi a kérésünk, hogy a bejelentkezéskor a telefonban hivatkozzanak a Budaörsi Naplóra!

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdióba itt tud bejelentkezni konzultációra: 06 1 411 12 11 (hivatkozzon a Budaörsi Naplóra). További információk: www.fogszabalyozo.hu

 

 

7451.jpg