Pályázat bérlakásra; „előleg” a színháznak

0
20
7468.jpg

Napirend előtti hozzászólásában Gáspár Béla (Fidesz-KDNP) köszönetet mondott azért, hogy gyorsan teljesítette a műszaki ügyosztály a lakók kérését, és fényvisszaverő bevonattal látták el a McDonad’s melletti kerítést.

 Első napirendi pontként 15 millió forint pótelőirányzatot szavaztak meg a képviselők a Budaörsi Latinovits Színháznak, hogy el tudják kezdeni a színészek szerződtetését. Wittinghoff Tamás polgármester reményét fejezte ki, hogy az év hátralévő részében ezt az összeget vissza fogják pótolni.

Forrásátcsoportosításról is döntöttek. Eszerint a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola Gyógypedagógiai Tagintézmény eszközbeszerzésére elkülönített, valamivel több, mint négy millió forintot átadták a Pro Budaörs 3. Iskola Alapítvány részére. Ebből az összegből az alapítvány fogja lebonyolítani az eszközbeszerzést.

A Pipacs köz, 4235/2 helyrajzi számú ingatlannal kapcsolatban egy technikai módosításról döntött a testület, tudniillik egy négyzetmétert átsoroltak a forgalomképes vagyontárgyak közé. Erre azért volt szükség, hogy a közművek szolgalmi jogait egyenlő arányban lehessen bejegyezni a kialakításra kerülő magántulajdonú ingatlanokra.

Végezetül pályázatot írtak ki a Puskás Tivadar u. 55. 1. emelet 1. sz. alatti lakás piaci alapon történő bérbeadására.  (A pályázat: http://www.budaors.hu/?module=news&action=show&nid=185510#MIDDLE)

7468.jpg