A Kids Club módszer

0
52
7486.jpg

Minél több nyelvoktató kurzus jelenik meg a piacon, annál nagyobb a kétely és a bizalmatlanság, hogy melyik a legjobb. Melyikben tanul a leghatékonyabban és legkönnyebben a gyerek? Egyáltalán kell-e, szabad-e ezzel ideje korán terhelni őt? „Bennem is felmerültek ezek a kérdések, miután Bence (4 éves) és Lili (2 éves) megszülettek” - meséli Sávai-Viola Erika, a Kids Club Budaörs nyelviskola vezetőtanára, aki több mint tíz éve foglalkozik nyelvtanítással. „Elkezdtem keresni azt a módszert, amellyel játékosan és szinte észrevétlenül fejleszthetem őket. Így találtam meg a Kids Clubot.”

A LCF Clubs receptje ugyanaz, mint az anyanyelv elsajátításának a folyamata: gyakorlatias beszédszituációk, játékos szó- és mondattanulás, mondókák, dalok, két- és többszemélyes játékok, sok mozgással. Az élményalapú, kiemelkedően kommunikatív és használat-orientált nyelvoktatási módszert egy többgyermekes nyelvtanár dolgozta ki családja számára, így született meg az angliai központú, de gyorsan nemzetközivé váló hálózat. Ezekben a klubokban a gyermekek nem érzik tanulásnak az idegen nyelvet, hiszen mintha otthon lennének, játszanak, vidámak, kreatívak és közben gyorsan és nagy szókinccsel sajátítják el a mindennapi élet nyelvezetét. A részvétel már hathónapos kortól egészen 14 éves korig javasolt, és a nyelvtanulás terhes-nyűgös kötelezettség helyett tartalmas, természetes, derűs és okos időtöltés lesz a gyermekeinknek.

A lakótelepen a Közösségi Házban a nyáron nagy sikerrel zajlottak az első Kids Club nyelviskola táborok. „Barni minden nap úgy jött haza, hogy az ott tanult dalokat dúdolta és a mozgásokat mutatta. Hihetetlen, hogy mennyire tetszett neki!” – mondta lapunknak Turzó-Sovák Nikolett, a 3 éves kisfiú édesanyja. Tehát a Kids Club megérkezett Budaörsre! Ősztől pedig Sávai-Viola Erika és kollégái, Sigmond Zsófia és Bartha-Badari Titanilla (igen, ő is édesanya) az oktatási intézményekben várják a gyerekeket a játékos, beszéd-centrikus tanfolyamokra. Annak érdekében, hogy elmúljon a kétely és a bizalmatlanság, hogy melyik nyelvoktató kurzus a legjobb a gyereknek, érdemes benézni a Kids Club ingyenes próbaóráira!

Bővebben: https://www.facebook.com/LCFKidsClubBudaors/

7486.jpg