Bodnár Sándor “kifogta”

0
20
7496.jpg

Az I. Feeder (ez egy horgász módszer, amelynek eddig csak egyéni versenyei voltak hazánkban) Klubcsapat Bajnokság második napján már sokkal lassabban indult a halfogás, mint az előző nap. Lassabban épültek a helyek, de akik szisztematikus, kitartó etetéssel eltalálva az ütemet adta a halaknak a kaját, az számíthatott arra, hogy ha csak egy másfél óra múlva, de beállnak a pontyok. A délutánra ígért hidegfront is éreztette hatását, már a benti és a rövidtávon is tudni kellett fogni a halat, ha oda akart valaki érni az elejére.

A 2016. Feeder Klubcsapat bajnoka a PERFECT FISHING TEAM lett. A négytagú csapat egyik erőssége Bodnár Sándor budaörsi horgász, aki egyéniben már több feeder versenyen ért el kiváló eredményt. A második helyet a Maros Mix WalterLand Team szerezte meg, míg a bronzéremnek a Molnár-sziget Carp Zoom Team örülhet.

Nem hivatalos forrásokból értesülve a FIPSed jövőre megszervezi a Klubcsapatok Világbajnokságát, várhatóan Spanyolországban, Valenciában, ahol hazánkat a Perfect Fishing Team képviselheti. Döntés Rómában, hamarosan.

Részletes egyéni eredmények itt

7496.jpg