Hahotázva indult a családi nap a Közösségi házban

0
23
7693.jpg

Hahotázva indult a Családi nap a Közösségi házban. De mi is ez a hahota jóga? - kérdeztük Pintér Krisztinát, a lakótelepi Közösségi Ház vezetőjét.  "Több látogatónk egymástól függetlenül keresett meg azzal,hogy szeretnék ha Budaörsön is lenne hahota-jóga. Ismerik, szeretik ,járnak is, csak messze van, nehézkes oda jutni. Így jött az ötlet és a lehetőség, hogy a szombati családi napon tartsunk egy próbaórát. A bemutatkozás nagyon jól sikerült, így továbbra is hahotázunk,mégpedig hetente egyszer, szerda reggelenként. Amennyire hallottam őket, bevezetőként tornáztak, álló, átmozgató mozgássorozatokat végeztek, azután a gyakorlatok között elindult a nevetés is. Először az oktató majd a résztvevők, egyre hangosabban hahotáztak. Tanúsíthatom,hogy a nevetés tényleg ragadós".  

Volt kóstoló is, Lénárt Gitta,a magyarországi nyers étel mozgalom úttörője ,több nagy sikerű könyv írója ,aki tavaly óta többször volt már a közösségi házban, ismét nagyon finom receptet hozott. A jelenlévőkkel közösen készített  kesu kakaót kesudióból  valamint cukkinis pagettit bolognai mártással, mandula parmezánnal megszórva (képeink a galériában!). ​

A gyerekeknek szóló programok közül érdemes kiemelni az ovisoknak az angolóra bemutatót (http://www.budaorsinaplo.hu/oktatas/20160822/a-kids-club-modszer), kicsit nagyobbaknak a gyerekjóját ,míg a szülőket közben a Szülőkuckóban várták. Kimondottan a hölgyeknek szóló mozgásprogrammal zárt a nap.  "Mindegyik itt látott program igény szerint tovább indítható." - zárta gondolatmenetét Krisztina.

7693.jpg