Hol vagy, Angyalom?

0
19
7720.jpg

Az Angyali.hu Alapítvány Hétköznapi angyalok nem hétköznapi tettei címmel alkotói pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy az emberek körében létrejövő alkalmi vagy mindennapi jótetteket összegyűjtse. A beérkező alkotások bemutatásra kerülnek, így erősítik a pozitív gondolkodást. A pályázat célja, hogy jó példák révén az emberek értékrendje pozitívan változzon. Hiszünk abban, hogy tehetünk a társadalmi közöny ellen, mutass te is egy jótettet!

A pályázat tárgya: az alkotó mutassa be saját vagy egy másik személy (általa ismert barát, családtag, ismerős) egy nem mindennapi, ám valós élethelyzetét vagy tettét, amikor önzetlenül segített egy embertársán, vagy kilépett a komfortzónájából a saját terhére, hogy másnak jót tegyen.

Az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, fotóval) és történeti leírással (esszével) is lehet indulni. A grafika kategóriában stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs, a pályamunkát szkennelve, elektronikus formátumban (jpg vagy pdf formátumban) kell beküldeni. A grafika lehet festés, rajz, fotó. A történeti leírás formájában beküldött pályázat terjedelme maximum egy gépelt oldal lehet (kb. 1800 karakter, doc vagy txt elektronikus file formátumban). A történeti leírás kategória alkotása vers is lehet. Egyéb megkötés nincs.

Korosztályok:
- 10 év alatti (gyermek),
- 10 és 18 év közötti (fiatal),
- 18 év feletti (felnőtt).

A pályázat benyújtásával egy időben a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályaműnek adott címet meg kell adni.

Az elkészített pályázati anyagok beküldési határideje: 2016. október 31.

Beküldési cím: palyazat@angyali.hu
A pályázatot csatolt file-ként kell beküldeni. 
A pályázó adatait a beküldött e-mail kell tartalmazza.
A beküldendő levél tárgyába be kell írni, hogy „Pályázat 2016”.

A pályázat eredményhirdetése: 2016. november 15.

A pályázat kapcsán a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások értékes díjazásban részesülnek. Az odaítélt díjak összértéke 600.000. Ft.

Az alkotók a pályázattal kapcsolatban a teljes pályázati kiírásról, az eredményekről a www.angyali.hu internetes oldalon tájékozódhatnak.

 

7720.jpg