Sport

Foci: egyet léptünk előre a tabellán

2016-11-07

Az NB II-es bajnokság 16. fordulójában november 6-án, négy, sorozatban elveszített és a vezető edző cseréje (a megbízott vezetőedző Kovács Zoltán) után 2-1-re nyert Budaörs Kozármisleny ellen, a Hárfa utcai pálya építése miatt Csákváron. Mintegy száz néző volt a fiúkra kíváncsi.  A budaörsiek gólszerzői: Csillag és Kinyik.

BSC futball: szerződést bontottak a vezetőedzővel

2016-10-25

Miskei Attila vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott a BSC 1924-gyel, tehát a budaörsi futball egyesülettel. Felnőtt férfi csapatunk az NB II-es Merkantil Bank Liga idei fordulóiban nem szerepelt a legfényesebben és jelenleg a tabella 18. helyén áll, a 18 forduló után.

Pergel és Madarász EB bronzérmes

2016-10-24

A hétvégén zajlott az asztalitenisz Európa-bajnokság a budapesti Tüskecsarnokban, ahol a BSC versenyzője Pergel Szandra és a korábban szintén Budaörsön játszó, jelenleg  Szekszárdon sportoló Madarász Dóra női párosban bronz érmet szerzett. Madarásznak ez a harmadik, Pergelnek a második EB bronzérme.

Nemzetközi karate verseny volt

2016-10-17

Ádám Vivien ezüstérmes, Németh Kristóf és Borbás Hédi a BSC versenyzője bronz érmes lett a hétvégi  Hungarian Open - Saman Kupa 2016 elnevezésű korosztályos versenyen, amit Budaörsön rendeztek meg.

A Budaörs Handball rózsaszínben áll ki a mellrák ellen

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, amikor világszerte milliók fognak össze a „Rózsaszín október“ kampány keretében annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, valamint az évenkénti szűrővizsgálatok fontosságára. A Budaörs Handball is a kampány mellé áll, hogy minél több emberhez eljusson a fő üzenet: a mellrák legtöbb esetben gyógyítható, csak időben kell diagnosztizálni!

Nemzetközi karate verseny – meghívó

2016-10-13

Tizenkét ország 600 versenyzője jelezte részvételét a Hungarian Open - Saman Kupa 2016 elnevezésű versenyre, amelyet Budaörsön rendeznek meg október 16-án, vasárnap fél tíztől. Az esemény kvalifikációs viadal a korosztályos magyar és szlovák kata és kumite, illetve a horvát kata válogatott számára. Néhány budaörsi karatékának is szurkolhatunk majd.

 

Futott az Örs

2016-10-09

Idén is futott az Örs, október 8-án, szombaton, amit a Kesjár iskola 25 évvel ezelőtt kezdeményezett.  Az idén 1642-en neveztek és az iskolák közötti versenyt – nem először és vélhetően nem is utoljára - a szervezők nyerték meg.

Az őszi Budaörsi Napló teniszkupa eredményei

2016-10-02

Az utolsó nyárias hétvégét október 1-jén és 2-án a Budaörsi Napló teniszcsapatának a tagjai és néhány Tatáról meghívott vendégünk szombaton a férfi és női, vasárnap a vegyespáros versenynek szentelték.

Félmaraton – teljes siker

2016-09-26

Egyesek szerint az őrültek, mások szerint az egészséges életre vágyók, megint mások szerint azok, akik egész évben futkároznak valahol – szóval összesen 434-en (ebből 371-en célba is értek) futottak vasárnap délelőtt a 3. Bridgestone Budaörs Félmaratonon.

Ingyenes nap a WALK86 fitnessben!

2016-09-24

Ingyenes nyílt nap lesz október 1-én az újonnan nyíló WALK86 fitness-ben, ahol bemutató órákkal várnak minden érdeklődőt.

Bridgestone Budaörs Félmaraton futóverseny – meghívó

2016-09-16

Ismét félmaraton futóverseny lesz szeptember 25-én vasárnap. A részletes információk a plakátokon. Aki nem szeretne futni számítson arra, hogy a verseny ideje alatt rövid ideig részleges lezárások és forgalom elterelések lesznek a városban.

Oss! Karate anyával együtt

2016-09-15

„Nem egyszer fordult már elő, hogy a gyereket elkísérő anyuka, ritkábban apuka is beállt a páros, játékos feladatoknál. Miért ne legyen akkor ez mindig így?” – mondja Straub Katalin 6. danos  mester, a BSC karate szakosztály vezetője.

Asztaliteniszezőink szezonyitó eredményei

2016-09-13

A BSC háromszoros magyar bajnok női asztalitenisz csapata két győzelemmel kezdte a 2016/17 évi magyar bajnokságot. (Soltvadkerti TE-BSC: 0:7, BSC-Budapesti Erdért SE: 6:4)

Családi sportnap volt Kamaraerdőn

2016-09-11

A Hosszúréti patak melletti sétányon rengeteg igen látványos, színes ingyenes programmal várták a családokat és a gyermekeket tegnap,  szeptember 10-én, itt tartották  a kamaraerddei családi sportnapot és pikniket.

Teljesítménytúra – meghívó

2016-08-31

A Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola Írisz Alapítványa országos gyalogos teljesítménytúrát szervez 2016. szeptember 17-én, szombaton a környező hegyekben. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a természetet és szívesen túrázik velünk! Bővebb információ a plakáton és a Teljesítmény Túrázók Társasága honlapján!

A “Gerle” hangja messziről felismerhető

2016-08-26

Ma délelőtt a Budaörsi Repülőtéren bemutatták a sajtónak a Gerle 12 repülőgép korhű, az eredetivel mindenben megegyező másolatát, amit a szerencsések ki is próbálhattak. A budaörsi Goldtimer Alapítványé a világ egyetlen Li-2-ese, ők működtetik a Po-2-est és az idősebb Rubik Ernő által tervezett R-18c Kányát, továbbá a replika R-11b Cimbora vitorlázógépet. A sorban tehát a legújabb gépük a Gerle 12.

Bodnár Sándor “kifogta”

Idén rendeztek először országos klubcsapat bajnokságot feeder horgászatból augusztus 20-21-én, amelyet a Perfect Fishing Team nyert meg Szegeden, a Maty-ér versenypályán. A négytagú csapat egyik erőssége Bodnár Sándor budaörsi horgász.

Jól szerepeltek Rióban a budaörsi triatlonosok

2016-08-20

Kovács Zsófia a 24., Vanek Margit a 45. helyen végzett magyar idő szerint ma délután Rióban az olimpián. A Budaörsi Triatlon Klub versenyzőinek érdemes volt hát szurkolnunk. Tóth Tamás augusztus 18-án szintén igen nagy küzdelemben a 33. lett.

Sokat sportolnak a „kockák”

2016-08-15

A számítógépes játékok kedvelői az átlagnál gyakrabban végeznek testmozgást – derül ki a Chio Mozdulj Gamer felméréséből, ami éppen ellentétes azzal, mint  amit a társadalom gondol róluk. Míg a magyarok 38 százaléka sportol legalább hetente egyszer, addig a gamerek körében ez az arány magasabb, mint 60%. Az ok azonban nem a játék, hanem a családi minta.

Vanek Margit izgatott, Kovács Zsófia bizonyítani akar

2016-08-06

Három budaörsi sportoló jutott ki a 2016. éci olimpiára Rióba - adtuk hírül pár napja. Egy-egy mondat erejéig sikerült kettejüket elérni, de folytajuk!

Jelenlegi oldal: 1 Összes oldal 21